Register
Позитивна оценка за нашата компанија?

Позитивна оценка за нашата компанија?
Да, одлични сте
17  33.3%
Може и подобро
16  31.4%
Добри се
13  25.5%

Број на гласачи  :  51
Прв глас  :  Понеделник, 09 Октомври 2006 13:01
Последен глас  :  Четврток, 17 Септември 2020 12:03
Copyright © 2020. . Designed by Acvilla Corp. | Web design | Hosting solutions