Register
Агромеханика
Адреса:
Бул. Маркс и Енгелс бр. 3
1000 Скопје, Р. Македонија

E-пошта: Оваа e-mail адреса е заштитена од spam bots, треба да ви е вклучен JavaScript за да ја видите.
телефон: +389 2 3229 642
Факс: +389 2 3229 642
Број на мобилен телефон: Централа: +389 2 3290 950
http://www.agromehanika.eu.mk

Информации: agromeh@t-home.mk

 


Анкета за гласање

Позитивна оценка за нашата компанија?

 
АГРОМЕХАНИКА

Адреса: Бул. Маркс и Енгелс бр. 3
1000 Скопје, Р. Македонија
тел/факс: +389 2 3229 642
е-маил: agromeh@t-home.mk

Copyright © 2022. . Designed by Acvilla Corp. | Web design | Hosting solutions